Sopran og alt søges - Kirkekorsangere til Glostrup Kirke

Udgivet af Lene Møller, ons d. 14. sep 2022, kl. 13:53
Ledige stillinger

Glostrup Kirke i Glostrup Sogn søger både en sopran- og en alt-sanger til ansættelse pr. 1. november 2022 eller snarest derefter.

Vi søger:

·       en sopran med en slank og ren klang

·       en alt med fyldig lyd i bunden

- begge med en klassisk skolet stemme og med et højt teknisk og musikalsk niveau, som både kan indgå i vores faste kvartet og synge solistisk. Sangerne skal have en fin beherskelse af dansk tekstudtale, være mødestabile, venlige og samarbejdsorienterede. Kirkekoret er en kvartet, som medvirker ved Højmessen i kirken på søn- og helligdage. Derudover står de fire sangere til rådighed for kirkelige handlinger skiftevis to og to hver anden uge.

Glostrup Sogn er et stort sogn med mange kirkelige handlinger. Vi lægger vægt på, at sangerne har lyst til at indgå i et aktivt og varieret kirkemusikliv samt medvirke til et højt musikalsk niveau ved kirkens gudstjenester.

Lønnen består af:

1)    en fast månedsløn

2)    en variabel månedsløn

Den faste månedsløn er 5.585,54 kr. pr. måned + 12½ % i feriepenge.

Den dækker højmesser inkl. korprøve, samt at man står til rådighed for kirkelige handlinger hver anden uge (tirsdag-fredag indtil kl. 15 og om lørdagen indtil kl. 17).

Den variable månedsløn er baseret på afregning af de enkelte kirkelige handlinger, andre gudstjenester og lejlighedsvis underholdning/koncerter, hvor sangerne medvirker.

Kirkelige handlinger honoreres med 401,16 kr. + feriepenge pr. tjeneste. Vi har typisk tre kirkelige handlinger om ugen. Den variable månedsløn kan dermed typisk blive 2.406,96 kr. (tre tjenester om ugen i to uger).

Den samlede månedsløn er dermed typisk på niveauet 7.992,50 kr.

Derudover er det muligt at tage andre løse tjenester samt vikariere i sognets anden kirke, Østervangkirken, samt i Glostrup Krematoriums Kapel.

Kontakt:

Evt. yderligere oplysninger hos bassanger Kasper Borchersen på: Messenger eller kasper@borchersen.dk eller 4017 9527. Vores nye organist, Marcel Gaul, tiltræder den 1. november, men kan kontaktes på: 9199 8228

Ansøgning sendes til:

glostrup.sogn@km.dk senest fredag den 11. oktober kl. 13.00

Prøvesyngning forventes at finde sted den 14. eller 17. oktober i Glostrup kirke.