Tenor-vikar søges

Udgivet af Claus Schioldann von Eyben, ons d. 8. mar 2023, kl. 09:43

Tenor-vikar søges

Kirkekorsanger til Østervangkirken i Glostrup

Østervangkirken i Glostrup Sogn søger en vikar for vores faste tenor i perioden 20. marts – 20. august 2023 (med evt. mulighed for en mindre forlængelse).

Vi søger:

Vores tenor holder forældreorlov.

Derfor søger vi en vikar med en klassisk skolet stemme og med et højt teknisk og musikalsk niveau, som kan indgå i vores faste kvartet. Du skal beherske dansk tekstudtale, være mødestabil, venlig og samarbejdsorienteret. Kirkekoret er en kvartet, som medvirker ved  højmesser, konfirmationer m.v. i kirken på søn- og helligdage. Derudover står de fire sangere til rådighed for kirkelige handlinger skiftevis to og to hver anden uge (tenor og alt i ulige uger). Glostrup Sogn er et stort sogn med mange kirkelige handlinger.

Lønnen består af:

1)

Fast grundløn

5.585,54 kr./måned

• Højmesser (m. korprøve), ca 55 pr. år
  • Rådighedstillæg for hver anden uge (tirsdag-fredag kl. 11 til 15 og om lørdagen kl. 11 til 17).
  • Kirkelige handlinger (svarer til ca. 3 pr. uge, hver anden uge), á 401,16 kr. pr. tjeneste.
  • Hertil lægges 12½ % i feriepenge.

2)

Variabel tillægsløn

Ca. 2.406,96 kr./måned

=

1) + 2) = Samlet månedsløn ca. 7.992,50 kr./måned

Derudover er det muligt at tage andre løse tjenester samt vikariere i sognets anden kirke, Glostrup Kirke, samt i Glostrup Krematoriums Kapel.

Kontakt:

Evt. yderligere oplysninger hos organist Martin Åkerwall på: organist@glostrupsogn.dk eller 2085 3503.

Ansøgning sendes til:

glostrup.sogn@km.dk hurtigst muligt.

Prøvesyngning forventes at finde sted efter aftale.

Stillingsopslag til download eller print -> Stillingsopslag tenor-vikar 2023