Drop-in-Dåb i Glostrup kirke på Kulturnatten

og bliv døbt

og nyd musikken

og tænd et lys

og få en kop kaffe og en snack

og mærk rummet

og bed en bøn

og lad roen falde over dig

og få en snak med en præst

Med andre ord, alle er velkomne i Glostrup kirke på Kulturnatten, både dem der vil døbes, og dem der vil opleve kirkens særlige stemning i aftentimerne.

Kl. 21:30-22:00 vil der være en aftengudstjeneste i kirken, hvor roen kan sænke sig over dig, inden du går videre ud i natten.

Drop-in dåb

Drop-in dåb er for dig, der gerne vil døbes, men af en eller anden grund ikke har fået det gjort.

Folkekirkerne på Vestegnen giver dig på Kulturnatten mulighed for at droppe ind og blive døbt uden tilmelding.

Du skal medbringe gyldigt billed-ID. Du er velkommen til at tage dine egne vidner med, ellers er der to frivillige vidner til stede.

Allerede døbt? Er du i tvivl om, du er døbt, finder vi ud af det på stedet.

Hvis du ikke er dansk statsborger, men gerne vil døbes, skal du tage kontakt til en præst på forhånd, der kan gælde særlige regler for dig.

NB: Unge under 18 år skal have begge forældre eller fuldmagter med.