Nordisk Requiem

Udgivet ons d. 25. sep 2019, kl. 12:49
Reflektioner

Søndag 3. november kl. 19:00 i Østervangkirken

Når efteråret bliver mørkest, byder Østervangkirken på en smuk Allehelgenskoncert med musik, der lyser for dem, der vil mindes deres kære afdøde.

Kom og oplev Martin Åkerwalls dybt bevægende og drømmende Nordiske Requiem, der ikke kun er et requiem om døden, men også er en hyldest til et levet liv. Musikken tager sin begyndelse i fødslen som morgenlyset - livets længsel mod sig selv. En gestus til det smukke i, at vi alle er slægter, der skal følge slægters gang mod døden – det mørke stille, størknede delta, åndedragets ophør. Men i mørket er også lyset. Og af lyset genopstår livet som en ubrudt cirkel på ny.

Koncerten er et samarbejde mellem Islev kirke, Helsingør Domkirke og Østervangkirken.  Ved koncerten medvirker Islev Kirkes kantori, Josephine Opsahl (cello) og Martin Åkerwall, klaver samt Skt. Olai Vokalensemble og Glostrup Sogns Ungdomskor.