Østervangkirken fylder 50 år.

Udgivet af Carl-Erik Denning, tor d. 13. feb 2020, kl. 14:50
Refleksioner

Den 19. april 1970 kunne det fejres, at hårdt slid havde båret frugt. En gruppe utrættelige Glostrupborgere havde kæmpet en brav kamp for, at deres by skulle få sin kirke nummer to. Og nu stod den her! Rundkirken på Dommervangen. Siden da har Østervangkirken vist sig at være en vigtig faktor i byens liv. Ugen igennem genlyder lokalerne af glade stemmer fra unge og ældre. Sangmatiné, bogklub, spire- børne- og ungdomskor, himmelsk nærvær-gudstjenester, Gud og Pasta, Mandagsklub, Glostrup Gospel, Suppe med sang, babysalmesang, musikalsk legestue, konfirmationsforberedelse, juniorkonfirmand og de ugentlige højmesser er samlingspunkter for mange og forskellige slags mennesker. Det siger sig selv, at det slet ikke kan fejres på én dag.

Derfor præsenterer vi hermed programmet for en "jubilæumsfestival" i uge 17, hvor alle er hjerteligt velkomne!

Program:

Søndag den 19. april kl. 10:30

Festgudstjeneste ved biskop Lise-Lotte Rebel.

I forbindelse hermed indvies Østervangkirkens nye antependium. Efterfølgende står en pølsevogn parat med pølser, øl og vand til alle.

Tirsdag den 21. april kl. 17:00 - 19:00

Børneteater med Trio Fabula. Efter forestillingen er der pasta med kødsovs.

Onsdag den 22. april kl. 13:00 - 15:00

Festeftermiddag for Sangmatiné, Mandagsklubben og Onsdagstræf.

Den tidligere sognepræst ved Østervangkirken, Ole Aasted, causerer over Højskolesangbogen om "Danmark i ord og toner". Hanne Guldberg Kristensen sidder som sædvanligt ved flyglet.

Onsdag den 22. april kl. 19:00 - 19:45

Gospelkoncert med Glostrup Gospel.

Onsdag den 22. april kl. 20:15 - 22:15

Oh Flappy Day! Filmaften med popcorn i kirken.

Søndag den 26. april kl. 10:30

Gudstjeneste ved Elisabeth Arendt.

Kl. 16:00 - 17:00

Jubilæumskoncert med et nykomponeret festoratorium af vores organist Martin Åkerwall og med en nyskreven tekst af Lisbeth Smedegaard Andersen. Efter koncerten vil der blive serveret et glas vin.

Læs mere om jubilæet og de mange begivenheder her.