Kirke- og kirkegårdskontor under ombygningen af Sognegården

Udgivet tor d. 13. feb 2020, kl. 17:50
Refleksioner

For at undgå at skulle sidde mellem murbrokker, er kirkekontoret og kirkegårdskontoret under ombygningen midlertidigt flyttet til Odinsvej nr. 13.

Kontorerne findes efter den 6. maj 2020 på

midlertidig adresse:

Odinsvej nr. 13, 2600 Glostrup

Det er blot 4 min. væk i bil, men for at det skal være nemt at finde os, så KLIK HER!

Der er ved kirken oprettet et midlertidigt kontor i en pavillonbygning på kirkegården, mellem kirken og kapellet. Dette kontor er åbent mandag - onsdag klokken 9 - 13 og fredag 9 - 12. Ved sygdom og andet fravær henvises til Odinsvej 13.

Postkassen på Østervej 6 - 8 vil stadig blive stående og tømmes på alle hverdage. Ligeledes er der postkasse opsat ved Odinsvej 13. Denne vil dog ikke kunne benyttes i weekender og helligdage, da pladsen til indgangen vil være aflåst.