Foranstaltninger i anledning af Corona-virus

Udgivet tor d. 12. mar 2020, kl. 09:39
Refleksioner

Glostrup Sogn har torsdag d. 12. marts 2020 besluttet følgende:

(OBS: Med myndighedernes forlængelse af restriktionerne til og med mandag den 13. april er de her nævnte foranstaltninger i Glostrup Sogn også forlænget til samme dato)

• De næste 14 dage holdes der fortsat dåb, vielser og bisættelser, der ikke kan udsættes. Antallet af pårørende ved bisættelser vil være max. 20 - ved de øvrige handlinger må der være max. 10 til stede inklusive præst og kirkebetjening.
  • Søndagshøjmesserne er aflyst resten af marts
  • Alle andre gudstjenester er også aflyst resten af marts
  • Babysalmesang, musikalsk legestue, børnekorene samt Gospelkor er aflyst resten af marts
  • Undervisning af konfirmander og minikonfirmander er aflyst, så længe skolerne holder lukket
  • Alle kirkelige arrangementer, som ikke er kirkelige handlinger, er aflyst frem til påske
  • Pastagudstjenesten d. 2. april er aflyst
  • Kirkekontoret og kirkegårdskontoret er lukket for personlig, fysisk henvendelse resten af marts. Henvendelse skal derfor ske digitalt eller pr. telefon
  • Henvendelse til præsterne bør i første omgang ske digitalt eller pr. telefon. En personlig samtale kan evt. aftales
  • Der gives ikke håndtryk og omfavnelser
  • Menighed og medvirkende skal være omhyggelig med håndhygiejnen.
  • Der opfordres til brug af håndsprit, som fx vil være stillet frem ved indgangen til kirker og kapel

Hvis du i denne tid har brug for en fortrolig samtale, kan du på nettet henvende dig til www.sjaelesorg.nu, hvor Folkekirken har sat ekstra bemanding på.

Du er også særdeles velkommen til at ringe til vore præster i Sognet - telefonnumrene findes her på hjemmesiden.

(Photo by CDC on Unsplash)