Meddelelse fra menighedsrådsformanden

Udgivet af Carl-Erik Denning, ons d. 25. mar 2020, kl. 09:36
Ukategoriseret

Kære Alle

Biskopperne har opfordret menighedsrådene til som en påmindelse om den triste situation, vi er i for tiden, at mindes de ramte samt minde os alle om den kirke, der p.t. næsten er lukket ned, og om at vi stadig er der som kirke og som menighed.

Jeg synes, det kan være en smuk måde at gøre menigheden/befolkningen opmærksom på, at kirken stadigvæk er der for dem. Det kan være en god påmindelse, at alle kirker ringer med klokkerne kl. 17.00.

Hvis I er interesseret, kan I se mere på Helsingør Stift under nyheder.

Jeg håber, at I alle har det o.k. Og at I holder skruen i vandet, samt at I og jeres familier har det godt. Det er en trist tid for os alle sammen, det er en trist tid for hele verden.

Jeg beder til, at vi må komme igennem denne krise på en god og værdig måde, at vi til trods for forskellig opfattelse af nogle ting, kan trække på samme hammel, som vi med et gammelt udtryk bruger i sådanne situationer. Tak for, at alle ser med stor alvor på den situation, som vi desværre skal være i et godt stykke tid endnu Det bliver en meget underlig påske, vi skal igennem i år, alt er anderledes og vi må ikke en gang samles om de budskaber, vi kender så godt.

Tommy Carlsen

Menighedsrådsformand