Genåbning af kirkerne

Udgivet af Carl-Erik Denning, fre d. 22. maj 2020, kl. 14:41
Refleksioner

KIRKERNE I GLOSTRUP SLÅR IGEN DØRENE OP!

I begyndelsen lidt forsigtigt:

Søndag d. 24. maj er der mulighed for at komme til gudstjeneste i Østervangkirken, hvor sognepræst Andreas Thom holder en kort (men intens) gudstjeneste kl. 10.30 med 3 gode kernesalmer, dagens evangelium og prædiken.

Søndag d. 31. maj, pinsedag, er der gudstjeneste i Glostrup Kirke kl. 10.00 v. sognepræst Esper Silkjær og i Østervangkirken kl. 10.30 v. sognepræst Elisabeth Arendt.

Mandag d. 1. juni, anden pinsedag, er der gudstjeneste i Glostrup kirke v. sognepræst Esper Silkjær kl. 10.00 og i Østervangkirken sognepræsterne Andreas Thom og Dorte Thomsen kl. 10.30.

Alle retningslinjer bliver overholdt mht. afstand og rengøring. Der vil være begrænsning på antallet af deltagere i gudstjenesten; nogle dage før pinse vil vi kunne melde det præcise antal ud. Der vil her i begyndelsen ikke blive forrettet nadver. Også kirkekaffen og kirkefrokosten venter vi lidt med endnu.

Men gode ord og godt selskab byder vi på allerede nu!

VEL MØDT!