Sognegårdsbyggeriet

Udgivet af Carl-Erik Denning, lør d. 12. sep 2020, kl. 14:42
Ukategoriseret

Sognegårdsbyggeriet skrider planmæssigt frem. Således er udgravning og støbning af P-kælderen færdigt, ved udgangen af uge 47 og øvrig udgravning og støbning forventes påbegyndt i uge 49. Omkring samme tidspunkt forventes de første betonelementer at ankomme og blive monteret.

Desværre fik vi aldrig foretaget det første spadestik, idet corona-pandemien forhindrede dette. Vi påtænker i stedet at foretage en grundstens nedlæggelse i det tidlige forår, samtidig med at murerarbejdet påbegyndes. Foreløbigt er byggeriet ikke blevet ramt af uforudsete ting eller vejrlig, så vi forventer at tidsplanen holder, med færdiggørelse af byggeriet i slutningen af 2021, og indvielse af bygningen i foråret 2022.

Visualiseringen af sognegården er her set fra indgangsvejen til Glostrup Kirke; altså den vej man naturligt vil gå, når man skal gå til den nye sognegård efter en handling i kirken.