Få påsken til at blomstre

Udgivet tir d. 30. mar 2021, kl. 12:37
Nyheder

Det er påske – Det er den tid hvor vi i kirken mindes Jesu død og opstandelse. En historie som måske er særlig aktuel i år. Hele vores verden har været nedlukket i meget lang tid, og nu skal vi finde ud af hvordan vi skal genåbne den og få vores liv og vores relationer til at blomstre op igen.

Hvert forår spirer påskeliljer og utallige andre forårsblomster op af den golde jord og minder os om at den lyse tid står for døren.

Lige ved den store flagstang foran Glostrup kirke, står et lille træ, som vi sammen vil få til at blomstre med alverdens genåbningsblomster, som kan symbolisere alt hvad vi håber på og ønsker os i den kommende tid. Lav en påskeblomst præcis som du synes den skal være, og kom forbi Glostrup kirke og sæt den på træet i løbet af påsken.

Vi glæder os til at se det lille genåbningskunstværk vi sammen får skabt.

Glostrup sogn ønsker alle en god påske.