Glostrup Gospel tilbage i Østervangkirken

Udgivet fre d. 24. sep 2021, kl. 12:36
Refleksioner

Det er nogle ret specielle sæsoner, vi har lagt bag os – sæsoner med mange øvegange udendørs og på zoom og på Glostrup Bibliotek. Men denne sæson er vi tilbage i kirken hver onsdag aften for at øve, og det er dejligt at vende ’hjem’. Vi er klar til en sæson, hvor det igen er muligt at have koncerter og deltage i arrangementer. Bl.a. har vi traditionen tro i deltaget i Glostrups kulturnat den 25.9 med workshop i Aktivitetshuset. Det var en fest at synge sammen med de friske kulturnat-deltagere, der stillede op, akkompagneret af vores dygtige og energiske korleder Sofie Hermind sammen med pianist Morten Fischer.

I slutningen af en forårssæson, der ellers havde budt mest på online og udendørs øvegange havde vi fornøjelsen af at give en enkelt koncert. En solrig sommeraften fik vi mulighed for at synge for de ældre i Hvissinge Ældrecenter. Det var dejligt igen at kunne dele vores glæde ved at synge med et publikum. I denne sæson har vi igen en koncert i Ældrecenter Dalvangen. Det bliver udendørs, så vi krydser fingre for, at det ikke regner eller sner. Vi er glade for at kunne give den slags lokale koncerter – og håber, der kommer flere.