Koncert - Nordisk Requiem

Dato Torsdag d. 10. oktober 2019, kl. 19:00
Østervangkirken, Dommervangen 2, 2600 Glostrup
Gratis

I anledning af Allehelgen opfører Østervangkirken det smukke og bevægende ”Nordisk Requiem” komponeret af Martin Åkerwall.

Som optakt til koncerten har komponisten inviteret sognepræsterne Elisabeth Arendt, Esper Silkjær og Andreas Thom til en underholdende aften, hvor han og præsterne vil analysere, belyse og debattere  musik og tekst i Nordisk Requiem.

Hvor tit får man chancen for at høre 3 præster udveksle analyser på tekster ud fra deres erfaring og teologiske baggrund og belyse tekster fra Bibelen, Per lagerquist og Piet Hein? – Det gør man  denne aften. Det bliver ikke kedeligt!

Bliv klogere på Allehelgen, hør om livsbåden, livets salt, livets lys og vær godt klædt på til at nyde en af årets store koncertbegivenheder i Østervangkirken.