Begivenheden har allerede fundet sted.

Efterårs-KONCERT: Dørge/Becker/Carlsen-Trio, Glostrup Kirke

Søndag d. 17. oktober 2021, kl. 15:00
Glostrup Kirke, Kirkepladsen 1, 2600 Glostrup
PIERRE DØRGE, IRENE BECKER, MORTEN CARLSEN.

Efterårs-KONCERT i Glostrup Kirke
V E R D E N S M U S I K  med
DØRGE/BECKER/CARLSEN-TRIO:
PIERRE DØRGE, guitar og konkylie
IRENE BECKER, keyboards
MORTEN CARLSEN, tenorsax og taragot

En koncert med DØRGE/BECKER/CARLSEN-Trio er en rejse i musik, fra Carl Nielsen, Duke Ellington og Josquin des Prez, gennem kinesiske æsker til sommer ved Vesterhavet.
Trioen har fortryllet en trofast fanskare - fra Svaneke til Skagen, over New York, Chicago, Rochester, San Fransisco, Abu Dhabi, Abakan i Sibirien, Tampere, Moskva til København og mange andre steder.
Trioens rødder går helt tilbage til 1978, hvor de med det legendariske Thermænius begyndte at lege på tværs af genrer og blande jazz, rock, klassisk og etnisk musik - og derved skabt deres helt egen originale musik.
Hjerteligst velkommen til en koncert med åbne vidder og mindst lige så mange nuancer som efterårets smukke farver netop nu.

Der er gratis adgang - og alle er meget velkomne!