Begivenheden har allerede fundet sted.

Fyraftensoase: "Sorgens mange ansigter"

Tirsdag d. 5. oktober 2021, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Glostrup Kirke, Kirkepladsen 1, 2600 Glostrup
Elisabeth Arendt og Merete Kuhlmann

Sorgens mange ansigter

En beretning om børns sorg ved forældretab

Sorgens mange ansigter beskrives gennem smukke akvareller af kunster Marianne Fischer, fortællinger af sorghistorier, gengivelse af sorgteorier, oplæsning af poesi og fællessang fra Højskolesangbogen.

Foredraget tager udgangspunkt i sognepræst Elisabeth Arendts egne erindringsglimt fra barndommen. Elisabeth fortæller om, hvordan tabet af hendes far har påvirket hende og hendes tre yngre søskende livet igennem. Følelser som skyld, afmagt og ensomhed berøres. Samtidig fremhæves det, at sorgen med tidens, venners og familiens hjælp kan vendes til lys og livslyst.

Elisabeth Arendt er den lokale sognepræst i Glostrup og forfatter til bogen ”Lysglimt – om forældretab i barndommen”.

”Det var en stærk oplevelse. Smukt, poetisk og nærværende foredrag.” – deltager på Kalvø Højskoledage