Stilleretræte

Refugium Smidstrup Strand, Sognevej 15, 3250 Gilleleje
Elisabeth Arendt
2.200,-

En stilleretræte er en mulighed for at trække sig tilbage fra hverdagens stress og støj. Stilheden giver plads til det, der til dagligt bliver overdøvet eller fortrængt – oplevelsen af livets dybder og Guds nærvær.

Temaet for denne retræte er hellige steder. Et helligt sted er et sted, hvor vi oplever Guds nærvær. Det kan være i kirkerummet, et særligt sted i naturen eller et helligt sted, du har lavet derhjemme. På retræten starter og slutter dagen med en andagt. Under andagterne vil sognepræst Elisabeth Arendt guide deltagerne på nogle mentale rejser og sognepræst Marianne Fischer vil dele sine refleksioner over temaet hellige steder.

Marianne stiller desuden forskellige kreative materialer til rådighed. Deltagerne er også meget velkomne til selv at tage kreative sysler med – såsom strik eller tegneting.

Dukker der tanker op i stilheden, tilbyder præsterne et samtalerum, hvor det er muligt at dele tanker om stort og småt i livet. Derudover stilles der andagtsbøger til rådighed. Der vil også være god tid til at begive sig ud på smukke vandreture i kystlandskabet eller vinterbade.

Retræten finder sted på Refugium Smidstrup Strand. Refugiet ligger lige ned til havet. Under retræten vil refugiet sørge for lækker forplejning. Retræten starter med kaffe og kage fredag eftermiddag og slutter søndag efter frokost. Om aftenen serveres en to-retters middag afstemt efter årstidens friske råvarer. Morgenmaden består af en morgenbuffet.

Prisen for retræten er 2.200 kr. alt inklusiv. Transport til og fra refugiet sørger deltagerne selv for. Vi hjælper dog gerne med at arrangere fælles kørsel. Antallet af pladser er begrænset. Tilmeldingen er først gældende, når beløbet er betalt.

Kontakt sognepræst i Glostrup sogn Elisabeth Arendt på e-mail ea@km.dk, eller tlf. 29136343. Da Marianne Fischer fra Opstandelseskirken er på orlov indtil 1. oktober, er det kun Elisabeth, der modtager tilmeldinger. Tilmeldingsfrist d. 1. september.

FRED OG ALT GODT