Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Babysalmesang 3 - 9 måneder

Det er aldrig for tidligt for et barn at lære salmer - og det er aldrig for sent for de voksne. Babysalmesang henvender sig til sognets alleryngste børn, 6-9 måneder, og deres forældre. Tag din baby under armen og kom til babysalmesang i Østervangkirken. Udover salmesang er der også rytmik, bevægelse, og kaffe.

For de mindste  og deres foældre

Babysalmesang er tilbud til sognets alleryngste, fra 3–9 måneder og deres forældre. Babysalmesang giver så tidligt som muligt børn chancen for at stifte bekendtskab med nogle af vores allersmukkeste salmer. Det, børn hører i de allerførste måneder af deres liv, glemmer de aldrig. Salmerne vil ligge gemt i deres erindring resten af deres liv og dukke frem, når de hører de salmer, der blev sunget for dem, da de var helt små.

Igennem babysalmesangen er der mulighed for at kommunikere med sit barn på en anden måde og dermed skabe et rum for nærvær og fortrolighed barn og forældre imellem. Ikke mindst fordi man ved at synge for sit barn kan udtrykke flere følelsesmæssige nuancer og skabe flere billeder, end når man taler.

Udover sangen vil babyerne også opleve bevægelser og rytme, hvilket er stimulerende for barnets sanser og motoriske udvikling.

Babysalmesang er for alle

og det er ikke en forudsætning, at man kan synge, eller at man kender de danske salmer. Der startes jævnligt nye hold op, og det foregår i Østervangkirken.

Gratis men kræver tilmelding

Det er gratis at deltage, men der er kun plads til 12 babyer! Tilmelding er derfor nødvendig og kan ske til kirke- og kulturmedarbejder Thomas Olsen på 6162 0437 eller på e-mail til thomas@glostrupsogn.dk, hvor man også kan høre, hvornår der starter nyt hold.