Glostrup Sogns Menighedspleje

Glostrup Sogns Menighedspleje er en selvstændig forening, hvis formål er at støtte og berige menighedslivet i Glostrup Sogn. Vi har fokus på diakoni i velfærdssamfundet. Vi støtter sognets årlige juleuddeling, skaber rammer for fællesskab mod ensomhed ved at arrangere ”gammeldaws” juletræsfest og handicapvenlige udflugter – til en overkommelig pris. Vi er også en del af Folkekirkens Feriehjælp, hvor vi i samarbejde med med organisationen Samvirkende Menighedsplejer tilbyder børnefamilier på kontanthjælp en gratis sommerferie et sted i Danmark.

Du kan læse om vores aktiviteter ved at klikke på menupunkterne til venstre på skærmen, og skulle du have tid og lyst til at deltage i menighedsplejens frivillige arbejde, kan du også her læse om, hvordan du kontakter os.