Glostrup Sogns Menighedspleje

Glostrup Sogns Menighedspleje er en selvstændig forening, hvis formål er at støtte og berige menighedslivet i Glostrup Sogn. Vi har fokus på diakoni i velfærdssamfundet. Vi støtter sognets årlige juleuddeling, skaber rammer for fællesskab mod ensomhed ved at arrangere ”gammeldaws” juletræsfest og handicapvenlige udflugter – til en overkommelig pris. Vi er også en del af Folkekirkens Feriehjælp, hvor vi i samarbejde med med organisationen Samvirkende Menighedsplejer tilbyder børnefamilier på kontanthjælp en gratis sommerferie et sted i Danmark.

Om Glostrup Sogns Menighedspleje

En selvejende institution

Glostrup Sogns Menighedspleje er en selvejende institution, der blev stiftet d. 6. september 2005 og har hjemsted i Østervangkirken. Bestyrelsen består af 9 medlemmer, heraf er 2 medlemmer udpeget af genbrugsbutikken Kirkens Genbrug. Derudover deltager 2 menighedsrådsmedlemmer og 2 præster fra Glostrup sogn i bestyrelsesarbejdet. De øvrige medlemmer vælges på den årlige generalforsamling.

Her er vores vedtægter

Vedtægt 1.jpg

Vedtægt 2.jpg

Vedtægt 3.jpg