Konfirmation i Glostrupkirkerne

Konfirmation i Glostrup Sogn finder sted på 8. klassetrin. Året før, sidst i maj/begyndelsen af juni, sendes der brev ud til klasserne via skolens intranet med orientering om tilmelding og konfirmationsdato.

For de elever, som bor i Glostrup, men som ikke går i folkeskolen i Glostrup, vil det også være muligt at følge konfirmationsforberedelsen og blive konfirmeret i Glostrup. Undervisningen vil foregå uden for skolernes undervisning - på eftermiddage og i weekender.

Klik og tilmeld til konfirmandforberedelse 2022-202

Indskrivning af konfirmander fra folkeskoler i Glostrup

I Glostrup finder konfirmationsforberedelsen og konfirmationen sted i 8. klasse. Konfirmations-forberedelsen finder sted tirsdageeftermiddagen, i weekender samt på to hele skoledage.

Tidspunkter for undervisningen meldes ud pr. e-mail fra præsterne i september-oktober.

Præster tilknyttet de forskellige skoler:

Søndervangskolen: Sognepræst N N, tlf. 43 61 33 11, e-mail: glostrup.sogn@km.dk

Vestervangskolen: Sognepræst Malene Højen Lundqvist, tlf.  26 23 48 66, e-mail: mhlu@km.dk

Skovvangskolen: Sognepræst Andreas Thom, tlf. 24 27 33 10, e-mail: atho@km.dk

Nordvangskolen: Sognepræst Dorte Thomsen, tlf. 61 22 26 54, e-mail: doth@km.dk

Indskrivning af konfirmander fra privatskoler.

I Glostrup finder konfirmationsforberedelsen og konfirmationen sted i 8. klasse. For de konfirmander, der bor i Glostrup og går på privatskole eller i folkeskole i en af nabobyerne, tilbydes et særligt konfirmationshold. Konfirmationsforberedelsen på dette hold finder sted sidst på eftermiddagen, i weekenden samt på to hele skoledage.

Indskrivningen til privatskoleholdet foregår ved at udfylde tilmeldingsformularen på denne hjemmeside. Indskrivningen skal gerne finde sted inden sommerferien. Senere tilmelding vil dog stadigvæk være mulig.

Privatskoler: Sognepræst Elisabeth Arendt, tlf. 29 13 63 43, e-mail ea@km.dk

Park Allé Skolen: Sognepræst Malene Højen Lundqvist, tlf. 26 23 48 66, e-mail: mhlu@km.dk

Tilmelding til konfirmationsforberedelse 2022 - 2023  - klik her ->  TILMELDING

Indskrivning af konfirmander fra specialklasser.

Går dit barn i specialklasse tilbydes også i kirken et særligt tilrettelagt undervisningsforløb. Konfirmander fra specialklasserne undervises på mindre hold, hvor der vises hensyn til den enkelte konfirmands behov og kompetencer. Tidspunktet for undervisningen aftales med forældrene, når vi kender antallet af konfirmander fra specialklasserne.

Indskrivningen til dette hold foregår ved at udfylde tilmeldingsformularen på denne hjemmeside. Husk ved tilmeldingen at gøre opmærksom på, at konfirmanden går i specialklasse, og hvilke særlige udfordringer konfirmanden har. Indskrivningen skal gerne finde sted inden sommerferien. Senere tilmelding vil dog stadigvæk være mulig.

Specialklasser: Sognepræst Elisabeth Arendt, tlf. 29 13 63 43, e-mail ea@km.dk

Konfirmationsdatoer i 2023