Konfirmation i Glostrupkirkerne

Konfirmation i Glostrup Sogn finder sted på 8. klassetrin. Året før, sidst i maj/begyndelsen af juni, sendes der brev ud til klasserne via skolens intranet med orientering om tilmelding og konfirmationsdato.

For de elever, som bor i Glostrup, men som ikke går i folkeskolen i Glostrup, vil det også være muligt at følge konfirmationsforberedelsen og blive konfirmeret i Glostrup. Undervisningen vil foregå uden for skolernes undervisning - på eftermiddage og i weekender.

Klik og tilmeld til konfirmandforberedelse 2023-2024

Indskrivning af konfirmander fra folkeskoler i Glostrup

I Glostrup finder konfirmationsforberedelsen og konfirmationen sted i 8. klasse. Konfirmationsforberedelsen foregår tirsdage eftermiddage, i weekender samt på to hele skoledage.

Tidspunkter for undervisningen meldes ud pr. e-mail efter skolernes sommerferien.

Præster tilknyttet de forskellige skoler

Søndervangskolen: Sognepræst Ulla Elvira Hermann, tlf. 2311 3016, e-mail: ueh@km.dk

Vestervangskolen: Sognepræst Malene Højen Lundqvist, tlf.  2623 4866, e-mail: mhlu@km.dk

For specialklasseelever fra Vestervangskolen kontakt Sognepræst Elisabeth Arendt, tlf. 2913 6343, e-mail ea@km.dk

Skovvangskolen: Bliver annonceret i foråret 2023.

Nordvangskolen: Bliver annonceret i foråret 2023.

For specialklasseelever fra Nordvangskolen kontakt Sognepræst Elisabeth Arendt, tlf. 2913 6343, e-mail ea@km.dk

Indskrivning af konfirmander fra privatskoler.

I Glostrup finder konfirmationsforberedelsen og konfirmationen sted i 8. klasse. For de konfirmander, der bor i Glostrup og går på privatskole eller i folkeskole i en af nabobyerne, tilbydes et særligt konfirmationshold. Konfirmationsforberedelsen på dette hold finder sted sidst på eftermiddagen, i weekenden samt på to hele skoledage.

Tidligere år har Park Allé Privatskole haft deres eget hold, men fra 2022 følges de med de øvrige elever fra privatskolerne.

Indskrivningen til privatskoleholdet foregår ved at udfylde tilmeldingsformularen herunder. Indskrivningen skal gerne finde sted inden sommerferien. Senere tilmelding vil dog stadigvæk være mulig.

Privatskoler: Sognepræst Elisabeth Arendt, tlf. 2913 6343, e-mail: ea@km.dk

Tilmelding til konfirmationsforberedelse 2023 - 2024  - klik her ->  TILMELDING

Indskrivning af konfirmander fra specialklasser.

Går dit barn i specialklasse tilbyder kirken et særligt tilrettelagt undervisningsforløb. Konfirmander fra specialklasserne undervises på mindre hold, hvor der vises hensyn til den enkelte konfirmands behov og kompetencer. Tidspunktet for undervisningen aftales med forældrene, når vi kender antallet af konfirmander fra specialklasserne.

Indskrivningen til dette hold foregår ved at udfylde tilmeldingsformularen på denne hjemmeside. Husk ved tilmeldingen at gøre opmærksom på, at konfirmanden går i specialklasse, og hvilke særlige udfordringer konfirmanden har. Indskrivningen skal gerne finde sted inden sommerferien. Senere tilmelding vil dog stadigvæk være mulig.

Specialklasser: Sognepræst Elisabeth Arendt, tlf. 2913 6343, e-mail: ea@km.dk

Tilmelding til konfirmationsforberedelse 2023 - 2024  - klik her ->  TILMELDING

Konfirmationsdatoer i 2024

19. december 2022 - I det nuværende regeringsgrundlag er der lagt op til at der skal afskaffes en helligdag - givetvis Store Bededag. Det vil selvfølgelig have indflydelse på afvikling af konfirmationer i 2024.

Men, det er endnu ikke vedtaget, derfor kan vi ikke vide om Store Bededag 2024 er en hverdag eller ej.

Så snart at regeringen har besluttet om der skal slettes en helligdag og hvis, det har indflydelse på konfirmationerne - vil konfirmanderne og deres forældre få besked med det samme.

I GLOSTRUP KIRKE

Lørdag den 20. maj 2023

I ØSTERVANGKIRKEN

Nordvangskolen

Bededag den 5. maj 2023, kl. 10 og 12.

Privatskolerne

Lørdag den 6. maj 2023