GLOSTRUP SOGNS PERSONDATAPOLITIK

BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Glostrup Sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver, at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Glostrup Sogn sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og kirkelige handlinger, så vi kan levere den service, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller tilmelding til en kirkelig handling.

Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til den præst, som du ønsker den kirkelige handling udført af.

BRUG AF FOTOS 

Glostrup Sogn gør opmærksom på, at vi til højmesser, gudstjenester og arrangementer i kirkerne, sognegård og mødelokaler kan tage billeder og / eller optage video til brug på kirkens hjemmeside, Facebook, Sognebladet og andre publikationer, som kirken udgiver. I enkelte tilfælde kan det også være under andre kirkelige handlinger, dog ikke uden forudgående skriftlig accept fra de involverede.

I enkelte tilfælde vil vi bede om samtykke i forbindelse med tilmelding til f.eks konfirmation, babysalmesang, musikalsk legestue, pastagudstjeneste, minikonfirmand og lignende aktiviteter. I den forbindelse gør vi opmærksom på, at den nedre aldersgrænse i den nye persondataforordning er 13 år. Det vil sige, at konfirmander i langt de fleste tilfælde selv skal give samtykke om brug af billeder og anden data.

Såfremt man ikke ønsker at optræde i kirkeligt regi eller offentligt i de nævnte medier, skal man gøre fotografen opmærksom herpå. 

AFTALER MED DATABEHANDLERE

Glostrup Sogn har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Glostrup Sogns vegne:

· ChurchDesk ApS (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem)

· Sentia Danmark A/S (drift af vore servere);

· Experian A/S (kreditoplysninger)

· Folkekirkens IT (Kirkeministeriet) (administrationsprogrammer)

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. CRM systemet (kontaktdatabasen) kan kun benyttes af den dataansvarlige via en personlig adgangskode.

COOKIES

Vi bruger cookies på hjemmesiden.

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr på hvilke sider, du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Cookies er vigtige for os, fordi de hjælper til at gøre vores online-tjenester lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig. For at gøre det lettere for dig at overskue den måde, hjemmesiden bruger cookies på, har vi grupperet vores cookies i nogle letforståelige kategorier.

Hvis du ønsker at styre eller fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din webbrowser.
Vær opmærksom på, at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. Mange af de interaktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhængige af cookies. Blokering eller sletning af cookies kan forhindre funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed. Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til håndtering af cookies. Følg vejledningen fra webbrowserens producenter nedenfor for at konfigurere dine browser-indstillinger *.


Microsoft Internet Explorer (IE)
Google Chrome
Safari
Firefox


* Bemærk: Instruktionerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten – Ingen former for ansvar kan gøres gældende over for os, hvis de er urigtige.

 

Cookiedeklarationen er senest opdateret d. 26.05.2018.

ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER

Glostrup Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på glostrup.sogn@km.dk

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: glostrup.sogn@km.dk

Bemærk! Når først alle data er slettet, kan disse ikke genskabes. Data, der kræves opbevaret ift. Lovgivning, kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

HJEMMESIDENS EJER OG KONTAKTOPLYSNINGER

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Glostrup Sogn
Østervej 8
2600 Glostrup
CVR-nr:
64925210

ÆNDRINGER TIL DENNE POLITIK

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Senest opdateret 01.07.2018