Mest for voksne

Voksne samles om kristendom, oplevelser og fællesskab. Både, når du er glad eller er trist til mode. Se, hvad du kan deltage i og følg med i voksenkalenderen nederst på siden.

Voksenkalenderen

08
SEP

Koncert: Når kvinder elsker - Østervangkirken

Dato: 
Søndag d. 8. september 2019, kl. 16:00
Østervangkirken, Dommervangen 2, 2600 Glostrup
Martin Åkerwall og Louise McClelland Jacobsen
Gratis

Voksen oplevelser

Sogneaftner

Året igennem bliver dørene slået op i Glostrup Sognegaard til nogle hyggelige, vedkommende og tankevækkende sogneaftner. Hver sæson udvælger vi vores foredragsholdere og andre optrædende udfra et gennemgående tema. 

Koncerter

Året igennem er der en række forskellige koncerter spændende fra musik fra middelalder til vor tid, og med ensembler som kor, kammermusik, orgel, jazz, solister m.m..

Sangmatiné i Østervangkirken
med Hanne Guldberg Kristensen

Den tredje onsdag i måneden, fra september til april,  klokken 14 - 16. Du kan godt regne med at få rørt såvel stemmelæberne som snakketøjet, når der inviteres på sangmatiné i Østervangkirken. Hele salen emmer af sanglyst og godt humør. Koncertpianist Hanne Guldberg Kristensen styrer flyglet med kyndig hånd. Hver gang har hun nøje udvalgt en smuk buket af danske sange og evergreens, som vi skal synge. Udover sange fra højskolesangbogen og fra vores egen mappe, bliver der også lejlighed til at høre Hanne spille stemningsfulde klaverstykker, og så plejer præsterne Dorte Thomsen og Andreas Thom også at have et ord at skulle have sagt. Der er kaffe, kage og rig lejlighed til at komme hinanden ved. Vel mødt! Vi beder om 20 kr. for kaffe og kage.

Fællesskaber

Onsdagscafe i sognegården

Den anden onsdag i måneden er der onsdagstræf i Glostrup Sognegaard fra kl. 14-16. Der er hygge, der er kaffe og kage, og der er ikke mindst spændende foredrag. (Og så er har vi ikke engang nævnt vores årlige udflugt i juni). Alle er velkomne. Vi beder om 25 kr. for kaffen. 

 

Mandagsklubben i Østervangkirken

Vi mødes den 1. og 3. mandag - september til maj - kl. 14:00 – 16:00. Kom og vær med til at fremstille håndarbejder til velgørende arrangementer m.m. Er du ikke til håndarbejde, så nyd kaffe og kage med os. Henvendelse til Eva Denning, 2577 5100 eller Anne Lise Hansen, 4494 1684

 

Caféen for efterladte

Caféen er for dig, der har mistet et mennesker, du holder af. Der vil være mulighed for at tale med ligesindede, dele tanker, følelser, erfaringer, glæder og sorger, der følger med et tab af et elsket menneske. Har du lyst til at deltage, kontakt sognepræst Dorte Thomsen 61222654 eller mail doth@km.dk

 

 

Trist til mode

Sorggruppe

Vi kommer alle på et tidspunkt til at miste, og alligevel kommer det bag på de fleste, hvor tungt og svært det er. Sorgen tager tid, for mange urimelig lang tid, og det kan slide på én selv og éns omgivelser. En sorggruppe er et sted, hvor der er mulighed for at dele tanker og følelser med andre, der også har mistet, og det kan være en stor hjælp. Der er naturligvis tavshedspligt, for at gruppen kan være et trygt og sikkert sted at dele sin historie. Sorggruppen består af mellem 4-8 deltagere og 1 sorggruppeleder. Vi mødes hver 14. dag, i alt 7 gange i Østervangkirken, Dommervangen 2, Glostrup. Forløbet er sammenhængende, og det er nødvendigt at tilmelde sig! Kontakt: Sognepræst Dorte Thomsen, tlf. 61 22 26 54, doth@km.dk  

 

 

Sjælesorg på internettet

Sorg kan være overvældende, ikke mindst på tidspunkter, hvor man er alene og ikke har nogen skuldre at læne sig op ad.

Klik banneret og få en chat med en præst.

Ring også gerne til din egen præst. Præsten er neutral og god at tale med.

 

Dåb og konfirmation i alle aldre

Dåb foregår normalt som baby og konfirmation som 14-15 årig. Men det er aldrig for sent. 

Læs mere om dåb.

Læs mere om konfirmation.

Ophavsret: